• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonbielzen

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Betonnen biels grijs L 60cm
Betonnen biels antraciet L 60cm
Betonnen biels bruin L 60cm
Betonnen biels antraciet L 75cm
Betonnen biels bruin L 75cm
Betonnen biels grijs L 100cm
Betonnen biels antraciet L 100cm
Betonnen biels bruin L 100cm
Betonnen biels grijs L 120cm
Betonnen biels antraciet L 120cm
Betonnen biels bruin L 120cm

Betonbielzen

Betonbielzen en borders kunt u op tal van manieren gebruiken om veranderingen aan te brengen in tuinen en parken. Beton is misschien niet het eerste wat in u opkomt als u denkt aan de aankleding of de verfraaiing van uw tuin.

Toch is beton, naast dat het een super handig materiaal is om mee te werken, óók prachtig te combineren met groene beplanting, hout of steen. Beton is stoer, makkelijk in het onderhoud en tijdloos. U zult dus merken dat als u iets aanschaft van beton dat het eigenlijk niet onderhevig is aan mode.

Betonbielzen bij hoogteverschillen

Heeft u hoogteverschillen in de tuin en bent u van plan om dit te gaan oplossen, dan kunt u betonbielzen gebruiken door ze als traptreden in te zetten. Grote hoogtes of zwaar grondkerende muren kunt u het best overwinnen met robuuste stapelelementen zoals betonbielzen of traptreden. Deze voorkomen het wegspoelen van grond en uiteraard loopt het veel gemakkelijker. Zeker als u veel tijd doorbrengt in de tuin of als er kleine kinderen zijn die zich makkelijk kunnen verstappen.

Verschillende betonbielzen

Betonbielzen zijn leverbaar in vier kleuren waaronder antraciet, verschillende tinten grijs, geel en zwart. Ook als u geen hoogteverschillen hoeft op te vangen in uw tuin kunt u de betonbielzen prima gebruiken om borders van te maken zodat u de beplanting kunt afschermen van het gazon of u kunt met een beetje creativiteit uw eigen unieke plantenbakken creëren.

Als u de bielzen geheel naar eigen keuze en smaak opstapelt vormt u een bak waar u later potgrond of aarde in kunt doen en uw favoriete bloemen en planten in kunt plaatsen. U kunt uw eigen tuin of een bijvoorbeeld een park een uniek én eigen karakter geven door uw eigen twist te geven aan de inrichting.

Betonbielzen plaatsen

Maakt u van tevoren eens een plan of bekijk de mogelijkheden online. Mocht u er zelf niet uitkomen dan zijn de medewerkers van de winkel waar u de betonbielzen koopt u natuurlijk van dienst om u te voorzien van advies en handige tips.

Mocht de ondergrond van uw tuin niet waterpas zijn en bijvoorbeeld een beetje schuin aflopen dan kunt u de betonbielzen ook horizontaal laten neerleggen waardoor u meer extra stabiele grond creëert. Dit kan handig zijn als u van plan bent een zitgelegenheid aan te leggen in uw tuin.

Beton heeft vele voordelen in tegenstelling tot diverse andere materialen. Zo zullen uw betonbielzen niet gaan rotten en hoeft u maar minimaal aan onderhoud te doen. Beton is daarnaast voordelig in de aanschaf en altijd weer te hergebruiken. Dus wilt u op een later tijdstip uw tuin nog eens helemaal opnieuw inrichten dan kunt u de bielzen weer opnieuw gebruiken.

Diverse mogelijkheden van betonbielzen

Ook op de camping of bij het tuinhuisje zijn de bielzen de ideale opstapjes voor bijvoorbeeld uw huisje en caravan omdat u dit gemakkelijk kunt laten liggen zonder dat het gestolen wordt, zegt u nou zelf wie gaat er met zo’n zwaar betonnen blok aan de haal? De bielzen zijn super duurzaam, robuust en ijzersterk dus ze kunnen met gemak tegen een stootje.

Paden bakent u eenvoudig af met de betonbielzen. In de lengterichting geplaatst langs de randen van het pad markeren betonbielzen de weg. Dat is in het bijzonder handig voor grintpaden of paden van houtsprokkels. Kortom de toepassingen van de betonbielzen zijn eindeloos en het is aan u om per geval te bekijken hoe u het maximale profijt kunt halen uit het gebruik van uw betonnen hulpmiddelen.

Maak eventueel een tuinplan zodat u gemakkelijk alle benodigdheden in één keer kunt bestellen zodat u aan een stuk kunt doorwerken en u dus sneller plezier zult hebben van uw nieuwe tuin.