• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonelementen

U beton element 30cm grijs
U beton element 30cm antraciet
L-elementen beton 40cm grijs
L-elementen beton 40cm antraciet
L-elementen beton 50cm grijs
U beton element 40cm grijs
U beton element 40cm antraciet
L-elementen beton 50cm antraciet
U beton element 50cm grijs
U beton element 50cm antraciet
L-elementen beton 60cm grijs
L-elementen beton 60cm antraciet
L-elementen beton 80cm grijs
L-elementen beton 80cm antraciet
L-element beton 100cm grijs
Fietsenstandaard van beton, diagonaal
Fietsenstandaard van beton, recht
U beton element eindstuk 40cm grijs
Schampblok grijs
L-elementen beton 100cm antraciet
U beton elementen eindstuk 40cm antraciet
U beton element eindstuk 50cm grijs
L-elementen beton hoek 40cm grijs
U beton element eindstuk 50cm antraciet

Betonelementen

Terrassen en paden, vormen naast de beplanting, een belangrijk onderdeel van uw tuin: ze zorgen voor een bepaalde structuur, uitstraling en gemak. Bovendien zijn het de laatste jaren echte stijlelementen geworden; hiermee kunnen we de tuin haar eigen identiteit geven, omdat we meer aan outdoor-living willen doen. Wij geven u graag wat tips.

Bent u op zoek naar een multi-functioneel betonelement dat tevens makkelijk toepasbaar is? Dan is het U- element of L-element van beton het juiste antwoord! Betonelementen zijn namelijk prima toe te passen als bloembak of zandbak. Ook kunt u met betonelementen uitstekend hoogteverschillen in uw tuin opvangen. Dankzij deze betonelementen kunt u met plezier uw familie, vrienden en kennissen in uw tuin ontvangen!

Multi inzetbare betonelementen

Met de betonelementen kunt u naast het creëren van reliëf in uw tuin ook ervoor zorgen dat deze een strakke uitstraling krijgt. U kunt de betonelementen zowel los als aaneengeschakeld gebruiken.

Twee U-elementen tegen elkaar kunnen samen een creatieve plantenbak vormen. Met de betonnen U-elementen kunt u ook een kinderhoekje in uw tuin maken. Ze zijn een ook handig als kruk of tafeltje. U kunt er zelfs een handig opstapje van maken. 

Betonelementen zijn er in verschillende afmetingen en door de handige vormen zijn deze betonelementen multi-inzetbaar. U heeft vast wel eens overwogen om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen en kwam in uw zoektocht bedrogen uit. De meeste meubelen zijn duur en vooral plastic tuinmeubelen gaan snel stuk en zijn slecht voor het milieu. Houten meubelen zullen al spoedig gaan rotten mits u elke dag het geduld kunt opbrengen de meubelen af te dekken met zeil om ze te beschermen tegen de regen.

Hoogteverschillen door betonelementen

Betonelementen geven de mogelijkheid om iets bijzonders van uw tuin te maken. Juist met bewust gecreëerde hoogteverschillen krijgt een tuin méér uitstraling. Soms is het ook noodzakelijk om met een trap of bordes een hoogteverschil te overbruggen. En dat kan perfect met de vele betonelementen die er op dit moment verkrijgbaar zijn in plaats van de standaard boordstenen.

Met een verhoogde border of een verhoogd terras geeft u meer diepte aan de tuin en ziet u vanuit het huis er ook nog iets van. Trappen, niveauverschillen in de bestrating, een zitkuil of een bankje van betonnen U-elementen kunnen de uitstraling van de tuin enorm vergroten.

L-elementen zijn betonelementen die u kunt gebruiken om grote niveauverschillen te overbruggen. Voorbeelden van situaties waarbij L-elementen een uitkomst bieden zijn bijvoorbeeld de kanten aan een sloot, niveauverschillen met uw buren e.d. Deze tuinelementen zijn de reuzen onder de grondkering. Ze zijn ideaal geschikt voor het opvangen van de grotere hoogteverschillen. Bekijk zorgvuldig wat het geschikte formaat of soort element geschikt is voor uw toepassing. 

U-elementen zijn de ideale toevoeging voor al uw creaties in de tuin, omdat ze recycleerbaar zijn en beton gewoon een natuurlijk product is. Eenmaal een aanschaf gedaan van sierbeton zult u hier minstens een leven lang plezier van hebben wat maakt dat u uw investering zo heeft terugverdiend.

Functionele sierbetonelementen

U merkt al hoe functioneel deze betonelementen zijn. Ze zijn bijna onmisbaar in iedere tuin. Uiteraard zijn ze óók geschikt voor verenigingen of scholen die zo op een voordelige manier gezelligheid en extra zitplaatsen kunnen creëren. Maak uw eigen tuin helemaal uniek met deze praktische U-elementen.

Breng zoveel mogelijk tijd door met het hele gezin in de tuin. In de avond lekker bij een vuurtje zittend op uw eigen U-elementen. De U-elementen kunt u gemakkelijk gebruiken zowel als zitelement of als tafeltje en mocht u zijn uitgekeken op de betonelementen dat kunt u het als een bak voor brandhout óf als opslag voor buitenspeelgoed van de kinderen gebruiken.