• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

L-elementen

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
L-elementen beton 40cm grijs
L-elementen beton 40cm antraciet
L-elementen beton 50cm grijs
L-elementen beton 50cm antraciet
L-elementen beton 60cm grijs
L-elementen beton 60cm antraciet
L-elementen beton 80cm grijs
L-elementen beton 80cm antraciet
L-element beton 100cm grijs
L-elementen beton 100cm antraciet
L-elementen beton hoek 40cm grijs
L-elementen beton hoek 40cm antraciet
L-elementen beton hoek 50cm grijs
L-elementen beton hoek 50cm antraciet
L-element beton hoek 60cm grijs
L-element beton hoek 60cm antraciet
L-elementen beton hoek 80cm grijs
L-elementen beton hoek 80cm antraciet
L-elementen beton hoek 100cm grijs
L-elementen beton hoek 100cm antraciet

L-elementen

Kijkt u ook weleens naar filmpjes op het internet over hoe mensen hun eigen tuin aan het opknappen zijn? Of heeft u weleens naar klusprogramma’s gekeken en loopt daar altijd alles gesmeerd? Dat komt dan waarschijnlijk omdat ze ten eerste goed zijn voorbereid en ten tweede omdat ze over het juiste materiaal beschikken.

U kunt hetzelfde eindresultaat bereiken met hetzelfde gemak als u gebruikmaakt van sierbeton. Met betonnen L-elementen bijvoorbeeld kunt u in een handomdraai uw eigen muurtje, sierranden, zandbakranden of vijverranden maken. Door de handige L-vorm hoeft u de elementen alleen zo neer te zetten zoals u ze hebben wilt en ze eventueel met elkaar te verbinden door middel van mortelspecie.

Ook kunt u gemakkelijk met de L-elementen uw eigen betonnen bloembakken maken wat u een hoop kosten kan besparen aangezien bloembakken of plantenbakken op maat laten maken best kostbaar is.


De mooist creaties met betonnen L-elementen

Maak uw eigen op maat gemaakte creaties voor in de tuin met de L-elementen zonder dat u bang hoeft te zijn dat het beton, waarvan de L-elementen gemaakt zijn, zullen gaan rotten, verkleuren of gaan vervormen. Betonelementenzijn ijzersterk en hebben een lange levensduur waardoor u nog langer van uw creaties kunt genieten.

Hoe leuk kan het zijn om uw eigen kruidentuintje te hebben. Baken het gedeelte waar u de kruiden wilt gaan verbouwen af in uw tuin met de gemakkelijke L- elementen en u heeft uw kruiden apart gezet van uw andere bloemen en planten waardoor u er eenvoudiger gebruik van kunt maken.

Leek de aanschaf van een zandbak voor uw kleintje altijd onmogelijk vanwege de kosten? Dan kunt u nu gemakkelijk zelf uw zandbak maken. Bepaal welk gedeelte van uw tuin u gaat gebruiken voor het maken van de zandbakrand met de L- elementen en het enige wat u daarna nog hoeft te doen is het zand te storten en u bent klaar.

Maak gebruik van deze handige L-elementen voor al uw klussen en bespaar uzelf een hoop tijd en geld.