• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

U-elementen

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
U beton element 30cm grijs
U beton element 30cm antraciet
U beton element 40cm grijs
U beton element 40cm antraciet
U beton element 50cm grijs
U beton element 50cm antraciet
U beton element eindstuk 40cm grijs
U beton elementen eindstuk 40cm antraciet
U beton element eindstuk 50cm grijs
U beton element eindstuk 50cm antraciet

U-elementen

Heeft u ook een vuurschaal, een BBQ of misschien wel een open haard en heeft u altijd problemen met uw brandhout? Dat komt dan waarschijnlijk omdat u uw hout niet op de juiste manier bewaart. Om uw brandhout goed te houden moet u op een aantal dingen letten.

Zo moet u ten eerste zorgen dat het brandhout niet nat wordt door bijvoorbeeld vocht of regen maar u mag het hout ook niet helemaal afsluiten want er moet nog wel zuurstof bij kunnen komen anders stikt het.

U kunt gemakkelijk zelf een houtopslag bouwen voor in uw tuin met behulp van U-elementen. Als u twee betonnen U-elementen boven op elkaar zet dan creëert u de ideale opslag voor uw houtblokken.

De U-elementen zijn gemakkelijk verkrijgbaar en u kunt ze eventueel een kleurtje geven met betonverf als u vindt dat de betonlook niet zo goed bij de rest van de uitstraling van uw tuin past.

Als u de U-elementen heeft neergezet kunt u het brandhout gaan stapelen en door hier twee lagen van te maken namelijk een in de breedte en een in de lengte zorgt u ervoor dat er altijd voldoende zuurstof bij het hout kan.

Probeer altijd het oude hout als eerste op te branden en maak uw betonnen houtopslag gemaakt van de U-elementen dus ook altijd eerst leeg voordat u er nieuw hout aan toevoegt. Online kunt u gemakkelijk uw betonnen U-elementen bestellen en kunt u blogs en informatie lezen over hoe u uw brandhout het beste kunt bewaren.

Een ding is in ieder geval zeker. Op het moment dat u de BBQ, de vuurschaal of de open haard aansteekt wordt het gezellig en gezelligheid kent geen tijd. Nodig al uw vrienden en familie uit en maak er echt iets heel knus en gezellig van deze zomer. Bestel snel de U-elementen en maak uw eigen houtopslag.