• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonpoeren

Betonmortel
Draadeind M16
Paaldragers 9x9cm met gat M16
Paaldragers 12x12cm met gat M16
Paaldragers 9x9cm met gat M24
Poeren 30x30x20 cm met gat Ø 6,5 cm
Poeren 30x30cm H20cm
Paaldragers 12x12cm met gat M24
Paaldragers 9x9cm met moer M16
Paaldragers 12x12cm met moer M16
Paaldragers 9x9cm met moer M24
Paaldragers 12x12cm met moer M24
Draadeind M24
Poeren 30x30cm H30cm
Poeren grijs 15x15cm H35cm (D) ingraafmodel
Poeren 15x15cm H35cm (D)
Poeren 15x15cm H35cm (D)
Prefab Betonpoeren 12x12x50 cm M16 Antraciet

Betonpoeren

U bent vast wel bekend met beton. Kijk eens om u heen en u zult merken dat beton eigenlijk één van de meest gebruikte materialen is waar de mens objecten van vervaardigd. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er van beton.

Stoeptegels, elementen voor in de bouw maar ook bijvoorbeeld betonnen beelden, bankjes in het park, krukjes of zitelementen op scholen, tja wat is er nou eigenlijk niet van beton kunt u zich beter afvragen.

Beton

Vooral omdat beton zo een betrouwbaar en duurzaam materiaal is wordt het zo veel gebruikt. Het is keihard, duurzaam, onderhoudsvrij en recycleerbaar. Kortom het bezit alle voordelen. Omdat we in Nederland echte doe-het-zelvers zijn is iedereen constant aan het klussen en aan het bouwen.

Als we even een vrij gaatje hebben dan knappen we graag wat op om onze leefomgeving er tip top uit te laten zien. Om deze bouwwerken te ondersteunen kunnen we niet zonder betonpoeren.

Deze betonpoeren zijn er in verschillende uitvoeringen en in verschillende maten dus is het zaak om te bekijken waarvoor u deze betonnen poeren wilt toepassen om de geschikte uitvoering te vinden.

Bijna bij alles kunt u de poeren inzetten en zullen ze u van dienst zijn. Denk eens aan betonpoeren als u een schuur gaat bouwen, een veranda of terrasoverkapping. Wie wil er nou niet zo'n heerlijk terras waar u het hele jaar door gezellig met al uw familie en vrienden kunt doorbrengen onder het genot van een drankje en de gezelligheid van al uw geliefden om u heen.

Carport

Ook als u besluit om een carport te bouwen, zodat de auto lekker hoog en droog staat en u deze niet na elk regenbuitje hoeft te wassen, kunt u de betonpoeren gebruiken. Maar er is nog meer voor speeltoestellen in de tuin of voor op de camping voor de allerkleinsten of bij al u ander tuinmeubilair, zeg nou zelf de tuin wordt toch veel comfortabeler als er gezelliger als er meubels instaan die uitnodigen om er vaker in te gaan zitten?

Ook op professioneel gebied zijn betonpoeren onmisbaar bij de inzet bij de bouw rond en in bedrijfspanden en bij hekwerken en slagbomen. Bij al deze projecten zal de betonnen poer een ondersteunende fundering zijn die wordt gebruikt om de krachten uit het bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Zodat u verzekerd bent dat alles als een huis staat.

U kunt ook eens overwegen om de betonnen poeren te gebruiken als opwaai en stormanker. Zoals u al heeft gemerkt zijn de poeren multi-inzetbaar wat het echt een maatje in de bouw maakt.

Mocht u toch nog vragen hebben over de toepassing of advies willen hebben of de betonpoeren geschikt zijn als ondersteuning voor uw bouwwerk kijk dan online voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in beton en daar kunt u dan ook terecht met al uw vragen. Dit zal meestal kunnen via een klantenservice of via een vragenformulier wat u online kunt invullen en u zult dan vaak dezelfde dag nog antwoord krijgen op uw vraag.