• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Funderingstegels en snelbeton

Betonmortel
Metselmortel 25kg

Funderingstegels en snelbeton

U droomt vast ook al een tijdje van het hebben van uw eigen carport waardoor uw auto niet meer nat wordt of van het hebben van een tuinhuisje voor het uitoefenen van uw hobby, toch? Maar waarschijnlijk waren het de kosten van de bouw en het gedoe dat u tot nu toe heeft tegengehouden om de stap ook daadwerkelijk te zetten.

Als u gebruikmaakt van funderingstegels voor in de fundering van uw bouwwerk kan u dat een hele hoop gedoe en geld besparen. Als u nog niet zoveel ervaring heeft in het aanleggen van een fundering dan is het verstandig om voordat u aan de klus gaat beginnen wat informatie hierover te zoeken op het internet.

Het is eigenlijk heel simpel. Zolang u maar zorgt dat u een geijkt basispunt aanhoudt voor de aanleg van uw fundering met de funderingstegels dan kan er niet meer misgaan. De aanleg van een tuinhuisje vereist natuurlijk wel een andere fundering dan bijvoorbeeld een schutting of een kinderspeeltoestel. Houd hier rekening mee!

Bij het bepalen van uw ijkpunt moet u een punt nemen vanaf de al bestaande bodem en dus niet het stuk wat u nog moet uitgraven voor uw fundering. U moet zorgen dat u vanaf een punt de funderingstegels gaat leggen zodat ze netjes aansluiten en zodat ze mooi waterpas liggen voor het allerbeste eindresultaat.

Het zelf bouwen van een veranda of een tuinhuisje hoeft niet moeilijk te zijn zolang u maar een solide bouwplan, funderingstegels en de andere materialen heeft. Bereid u goed voor en vraag eventueel uw partner, een vriend of de buurman om hulp.

Vele handen maken licht werk maar ga wel georganiseerd te werk. Er kan immers maar één kapitein op het schip zijn.  De funderingstegels hebben allemaal dezelfde standaardmaat dus het leggen op zich is een fluitje van een cent. Het gebruik van de funderingstegels zullen u een hoop tijd besparen waardoor u sneller kunt genieten van uw bouwwerk.