• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paaldragers, moeren en draadeinden

RVS schroefoog M8
Draadeind M16
Paaldragers 9x9cm met gat M16
Paaldragers 12x12cm met gat M16
Paaldragers 9x9cm met gat M24
Paaldragers 9x9cm met moer M16
Paaldragers 12x12cm met moer M16
Paaldragers 9x9cm met moer M24
Draadeind M24

Paaldragers, moeren en draadeinden

U weet misschien niet zo een twee drie waar paaldragers voor worden gebruikt, maar u heeft ze vast vaker gezien dan u denkt. Meestal worden de paaldragers gebruikt in combinatie met het gebruik van betonpoeren. Een paaldrager is als het ware een stalen plaatje waar vier gaten in zijn gemaakt en die een moer heeft zodat u het draadeind dat zich bevindt aan de betonpoer gemakkelijk kunt bevestigen.

Deze paaldrager is dan het zogenaamde koppelstuk tussen de poer en de staanders van het geraamte van uw bouwwerk. U bouwwerk kan een speeltoestel, een carport, een tuinhuisje, een veranda etc. zijn maar wat het ook is zonder goede fundering is uw bouwwerk niets waard.

Als u voor het eerst zelf aan de slag gaat met het maken van een fundering dan kan het zeker geen kwaad als u eens het net opgaat en wat extra informatie leest over de functie en het toepassen van een betonpoer of van de paaldragers. De betonpoeren en de paaldragers geven namelijk de stevigheid aan uw bouwwerk en zijn onmisbaar als u op zoek bent naar veiligheid en een lange levensduur van uw bouwwerk.

Kies de juiste afmetingen voor uw paaldragers

De afmeting van de poeren en van de paaldragers die u gaat gebruiken zijn erg belangrijk dus meet van tevoren precies en zorgvuldig de maten op. U wilt natuurlijk voorkomen dat er bij de eerste de beste storm uw bouwwerk omwaait of wegvliegt of dat er ongelukken gebeuren.

Het zelf klussen kan u een hoop geld besparen en het is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk maar het moet wel veilig blijven en u moet wel op het eindresultaat kunnen bouwen.

Kies voor het gebruik van paaldragers in uw bouwwerk en beste deze gemakkelijk online. Alle paaldragers die u online bestelt zijn met de grootste zorg gemaakt en vervolgens met de grootste zorg geselecteerd zodat u als klant alleen het allerbeste product ontvangt om mee aan de slag te gaan.