• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boordstenen

Opsluitbanden 5x15x100cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm antraciet
Palissade Ø 11x40cm grijs
Opsluitbanden 5x15x100cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm geel
Opsluitbanden 6x20x100cm grijs
Palissade Ø 11x40cm bruin
Palissade Ø 11x40cm antraciet
Opsluitbanden 6x20x100cm antraciet
Quadroband antraciet 8x25x50cm
Quadroband bruin 8x25x50cm
Quadroband grijs 8x25x50cm
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm antraciet
Opsluitbanden 10x20x100cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm geel
Opsluitbanden 10x20x100cm antraciet
Palissade Ø 15x40cm grijs
Quadroband antraciet 8x35x50cm
Quadroband bruin 8x35x50cm
Quadroband grijs 8x35x50cm

Boordstenen

Voor een groot assortiment aan boordstenen bent u bij onlinesierbeton.nl aan het juiste adres. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden zoals mini rondobanden, quadrobanden en palissades.

Boordstenen

Nu het weer prachtig is heeft u eens mooi de tijd om wat extra aandacht te besteden aan het onderhoud van uw tuin. Door gebruik te maken van boordstenen kunt u uw tuin een overzichtelijk en net uiterlijk geven.

Met het grootste gemak maakt u uw eigen afscheidingen of borders met de boordstenen. Boordstenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en een van de soorten boordstenen die u bijvoorbeeld kunt gebruiken zijn palissades.

De boordstenen zijn handig om in een handomdraai uw eigen terras mee af te schermen, uw bloemen en plantenbakken mee te maken of misschien wel een eigen kruidentuintje mee aan te leggen.


Boordstenen online bestellen

De boordstenen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten grijs en bruin die u afzonderlijk of door elkaar heen kunt gebruiken. Combineer uw boordstenen eens met uw al bestaande bestrating of klinkers. Dit zorgt voor een mooi effect en een unieke uitstraling van uw tuin.

De boordstenen hebben een lange levensduur en kunnen met gemak tegen alle weersomstandigheden omdat ze namelijk vochtbestendig zijn. Maak een mooie sierrand met boordstenen in uw tuin, leg ze om uw zwembad, gebruik ze voor een speels effect om uw terras kortom laat uw fantasie de vrije loop.

Online kunt u ook veel inspiratie opdoen als het gaat om sierbestrating en boordstenen. Tik in een van de zoekmachines de zoekterm ‘boordstenen’ in en u zult zien dat u heel wat blogs en interessante sites kunt vinden waar u ideeën uit kunt halen.

Bestel uw boordstenen ook gemakkelijk online en krijg ze netjes thuisbezorgd. U kunt natuurlijk lekker zelf aan de slag gaan met de boordstenen in uw tuin als u maar zorgt dat u kniebeschermers en het juiste gereedschap heeft of u kunt de hulp inroepen van iemand die dit soort klussen vaker heeft geklaard. Bereik uw gewenste eindresultaat door gebruik te maken van palissades en natuurlijk de boordstenen.