• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Minirondobanden

Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm geel
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm geel

Minirondobanden

Mini rondobanden worden voor sierbestrating gebruikt.

Onze betonnen mini rondobanden zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. De mini rondobanden kunnen o.a. gebruikt worden om mooie borders mee te maken.

 

Mini rondobanden

Een mooi voorbeeld van sierbestrating dat werkelijk in iedere omgeving past zijn de mini rondobanden. Mini rondobanden kunnen worden gebruikt voor het versieren en het op orde brengen van de bestrating in uw eigen tuin maar zijn zeker ook geschikt voor het gebruik bij in en uitgangen van instellingen, de tuinen van verzorgingstehuizen, scholen etc.

U kunt de mini rondobanden gemakkelijk online bestellen waar u ook meteen de kleur en de soort banden kunt selecteren en bekijken die u wilt gaan gebruiken. U kunt de mini rondobanden gebruiken voor het maken van duidelijke borders in uw tuin, voor het creëren van een sierlijke afscheiding, voor het maken van uw eigen planten of bloemenbakken of zelfs voor de aanleg van uw eigen uniek tuinpad.

U bepaalt met de bandjes hoe het pad zal lopen en als u de lijnen en de basis eenmaal heeft kunt u uw pad gemakkelijk bekleden met zand, grind, kiezels of houtsnippers. U kunt uw pad natuurlijk ook betegelen of gebruik maken van staptegels.

Door de oplsluitbanden zal alles netjes op zijn plaats blijven liggen en heeft u minder last van troep in uw tuin. De mini rondobanden zijn vervaardigd van de allerbeste kwaliteit beton om u een lange levensduur en de kwaliteit van het product te kunnen garanderen.

Alle producten worden met de grootste zorg geselecteerd zodat alleen de mooiste en de beste mini rondobanden bij u terecht komen. Ga lekker zelf aan de slag met de heraanleg van de bestrating in uw tuin of roep de hulp in van een echte deskundige.

Maak van tevoren een duidelijk tuinplan zodat u precies weet hoe u aan de slag moet gaan en hoeveel materialen u nodig heeft. Uw mini rondobanden en toebehoren kan niet het enige zijn dat u nodig heeft. Denk ook eens aan kniebeschermers en het juiste gereedschap. Zorg dat u goed voorbereid aan de slag gaat voor het allerbeste eindresultaat.