• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quadrobanden

Quadroband antraciet 8x25x50cm
Quadroband bruin 8x25x50cm
Quadroband grijs 8x25x50cm
Quadroband antraciet 8x35x50cm
Quadroband bruin 8x35x50cm
Quadroband grijs 8x35x50cm
Quadroband antraciet 8x50x50cm
Quadroband bruin 8x50x50cm
Quadroband grijs 8x50x50cm

Quadrobanden

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om lekker zelf aan de slag te gaan in uw tuin. Waar u vroeger de hulp had moeten inschakelen van een hoveniersbedrijf voor de herinrichting van uw tuin kunt u dat nu gemakkelijk zelf door gebruik te maken van allerlei handige betonelementen.

U kunt hierbij denken aan boordstenen, palissades, minirondobanden maar dus ook quadrobanden. Met de quadrobanden kunt u met het grootste gemak zelf borders creëren in uw tuin of planten of bloemenbakken maken.

Maak uw eigen creaties voor buiten en creëer de tuin waar u altijd al van heeft gedroomd. Het verzorgen van uw tuin is belangrijk want dit zorgt voor een meerwaarde van uw woning en het nodigt u uit om vaker gebruik te maken van uw tuin en te genieten van de frisse buitenlucht. 

De quadrobanden zijn handig om een terras, oprit, tuinpad, tuin, border, bloemperk, kruidentuintje mee af te bakenen, zodat u nog meer mogelijkheden krijgt in uw tuin. Bereik eindelijk die look die u voor ogen had door simpelweg gebruik te maken van de quadrobanden.

Zorg ervoor dat uw pad en de rest van uw tuin in model blijft ook na een flinke storm en regenbui en dat u minder onderhoud heeft aan uw tuin. Door de quadrobanden te gebruiken langs uw tuinpad bijvoorbeeld zorgt u ervoor dat houtsnippers en grind op hun plek blijven waardoor u minder last heeft van troep in de tuin.

Lees op het internet meer informatie over de quadrobanden en andere sierbestrating die u kunt gebruiken voor de make-over van uw tuin. Als u zelf de aanleg gaat doen zorg er dan voor dat u alle materialen in huis heeft en dat u bijvoorbeeld online eens een paar filmpjes bekijkt over hoe anderen hun tuin aanleggen.

Mocht u toch de hulp inroepen van een expert bestel dan wel uw quadrobanden zelf zodat u zeker weet dat de materialen van uw keuze worden gebruikt.