• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurafdekker Eenzijdig aflopend

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Afdichtingskit voor Muurafdekkers
Metselmortel 25kg
Muurafdekker 1-zijdig, grijs 25cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, antraciet 25cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, grijs 33cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, grijs 35cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, antraciet 33cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, antraciet 35cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, zwart gecoat 25cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, zwart gecoat 33cm x 100cm
Muurafdekker 1-zijdig, zwart gecoat 35cm x 100cm

Muurafdekker Eenzijdig aflopend

Als de buitenkant van uw woning en de muren in uw tuin goed onderhouden zijn dan zorgt dat niet alleen voor een verzorgd uiterlijk ook zorgt u er op deze manier voor dat uw eigendommen veel langer mee zullen gaan. Een eenvoudige manier om bijvoorbeeld uw muren te onderhouden en de levensduur flink te verlengen is door gebruik te maken van muurafdekkers eenzijdig aflopend.

Het is dit jaar de trend om de buitenmuren, maar ook de schuttingen, pilaren en andere bouwwerken een warm uiterlijk te geven en door de bakstenen te bedekken met een beschermende laag zorgt u voor die warme uitstraling van uw tuin. U kunt er voor kiezen om alle muren te bedekken met de muurafdekkers eenzijdig aflopend of u kunt slechts enkele pilaren op bijvoorbeeld de hoeken van uw veranda bewerken voor een speels en bijzonder effect.

Muurafdekkers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen dus bekijk goed welke uitstraling u wilt geven aan uw buitenomgeving en welke muurafdekkers daar het beste bij passen. Om de bakstenen te beschermen tegen vocht en regen kunt u ze een bescherming geven in de vorm van muurafdekkers eenzijdig aflopend die aan de onderzijde een waterhol hebben waardoor het overtollige vocht en water gemakkelijk wordt afgevoerd.

Als u er voor zorgt dat uw tuin er verzorgd en onderhouden uitziet zal het een genot zijn om meer tijd buiten door te brengen. Bewerk de pilaren en muren van uw woning, terras, balkon of veranda of geef de pilaren op de oprit of de muurtjes aan de voorzijde van uw woning eens een make-over.

De muurafdekkers kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen of u kunt een erkend specialist hiervoor vragen. Voor een wat ondeugend en speels effect kunt u ook meerdere soorten muurafdekkers op verschillende muren en pilaren in uw buitenomgeving gebruiken. Geniet van de frisse buitenlucht en geniet elke dag weer van het uiterlijk van uw muren met de muurafdekkers eenzijdig aflopend.