• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurafdekker vlak

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Afdichtingskit voor Muurafdekkers
Metselmortel 25kg
Muurafdekker vlak, grijs 15cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 15cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 17cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 17cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 20cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 20cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 25cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 30cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 25cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 30cm x 100cm
Muurafdekker vlak, zwart gecoat 15cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 35cm x 100cm
Muurafdekker vlak, zwart gecoat 17cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 35cm x 100cm
Muurafdekker vlak, zwart gecoat 20cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 37cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 37cm x 100cm
Muurafdekker vlak, zwart gecoat 25cm x 100cm
Muurafdekker vlak, grijs 39cm x 100cm
Muurafdekker vlak, zwart gecoat 30cm x 100cm
Muurafdekker vlak, antraciet 39cm x 100cm

Muurafdekker vlak

Waarschijnlijk kent u inmiddels wel de vele voordelen van beton en weet u dat bijvoorbeeld een betonnen tafel vele malen langer meegaat dan een tafel van plastic. Maar wist u ook dat u de toch al sterke bakstenen en andere ijzersterke bouwmaterialen ook nog eens extra kunt beschermen door het gebruik van beton?

Door bijvoorbeeld muurafdekkers vlak te gebruiken op uw al bestaande muren beschermt u deze tegen vocht, koude en regen. Op het moment dat er vocht in uw bouwstenen trekt kunnen deze worden aangetast en kunnen ze gaan rotten waardoor u op een geven moment uw bouwwerk moet vervangen omdat deze niet meer solide staat en niet meer veilig is.

Muurafdekkers zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten om u te helpen uw woning, pilaren en muurtjes het uiterlijk te geven dat u wenst. De muurafdekkers vlak zorgen voor een strak en rustig uiterlijk terwijl de muurafdekkers één- of tweezijdig aflopend meer passen bij een landelijke stijl, in een tuin of op een woning met meer speelse effecten. Bekijk welke muurafdekkers het beste passen in uw omgeving en vraag eventueel een expert om u te helpen uw muurafdekkers vlak voor u aan te brengen.

Momenteel is zo’n beetje alles zwaar onderhevig aan trends en dat geldt natuurlijk ook voor tuinen en woningen. Ga zo af en toe eens mee met de nieuwste trend om ervoor te zorgen dat het uiterlijk van uw buitenomgeving up to date blijft en de waarde van uw eigendommen blijven stijgen in plaats van dat ze in waarde zakken.

Met een aantal kleine aanpassingen in uw omgeving met behulp van beton, zoals het plaatsen van muurafdekkers vlak, het aanbrengen van hoogteverschillen in de tuin of het bouwen van een veranda zorgt u ervoor dat uw woning voldoet aan de laatste mode trends en woont u in het huis van uw dromen.