• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Penantafdekkers Vierzijdig aflopend sierrand +gat

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Metselmortel 25kg
Penantafdekkers sierrand met een gat 20x20cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 24x24cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 33x33cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 35x35cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 24x35cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 37x37cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 40x40cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 44x44cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 35x44cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 50x50cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 40x50cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 55x55cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 50x60cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 60x60cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 65x65cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 70x70cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 75x75cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 80x80cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 86x86cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 90x90cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 100x100cm
Penantafdekkers sierrand met een gat 118x118cm

Penantafdekkers Vierzijdig aflopend sierrand +gat

Heeft u ook nog een raamdorpel, penant, pilaartje of kolom waarvan u niet zo goed weet hoe u die kunt oppimpen? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden van het gebruik van penantafdekkers met sierrand vierzijdig aflopend + gat.

Werkelijk ieder muurtje, schoorsteen of pilaar in uw omgeving kan een bijzonder en uniek bouwwerk worden en door deze te beschermen en op te leuken met de penantafdekkers met sierrand vierzijdig aflopend + gat worden ze niet alleen heel mooi maar krijgen ze ook nog eens een echt handige functie omdat u door het gat gebruik kunt maken van tuinverlichting.

Zo wordt een saai pilaartje naast uw voordeur opeens het middelpunt van uw tuin omdat het niet alleen de veiligheid in uw omgeving vergroot maar ook nog eens zorgt voor een gezellige en warme uitstraling. Met de penantafdekkers met sierrand vierzijdig aflopend + gat maakt u wel iets heel bijzonders van uw buitenomgeving omdat u niet alleen door de sierrand een prachtig uiterlijk kunt bereiken maar ook nog eens door het gat veel gemakkelijker tuinverlichting kunt aanleggen.

De penantafdekkers met sierrand hebben natuurlijk een sierlijke functie maar beschermen ook uw metselwerken tegen koude, vocht en regen in de winter en tegen warmte in de zomer. Omdat u als het ware een beschermend laagje vormt om al uw bouwwerken wordt de levensduur flink verlengd en heeft u aanzienlijk minder onderhoud.

De penantafdekkers met sierrand vierzijdig aflopen + gat maar trouwens ook alle andere soorten zijn gemaakt van beton waardoor ze een lange levensduur hebben en jarenlang mee gaan. Beton is duurzaam en milieuvriendelijk en vooral ook heel vriendelijk voor uw portemonnee omdat het relatief ten opzichte van soortgelijke producten voordelig is in de aanschaf.

Profiteer van deze vele voordelen van beton en de betonnen hulpmiddelen voor in uw tuin en profiteer natuurlijk van het prachtige eindresultaat dat u kunt bereiken met de penantafdekkers met sierrand vierzijdig aflopend + gat.