• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Penantafdekkers Vlak +gat

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Metselmortel 25kg
Penantafdekkers vlak met een gat 20x20cm
Penantafdekkers vlak met een gat 24x24cm
Penantafdekkers vlak met een gat 33x33cm
Penantafdekkers vlak met een gat 35x35cm
Penantafdekkers vlak met een gat 24x35cm
Penantafdekkers vlak met een gat 37x37cm
Penantafdekkers vlak met een gat 40x40cm
Penantafdekkers vlak met een gat 44x44cm
Penantafdekkers vlak met een gat 35x44cm
Penantafdekkers vlak met een gat 50x50cm
Penantafdekkers vlak met een gat 40x50cm
Penantafdekkers vlak met een gat 55x55cm
Penantafdekkers vlak met een gat 50x60cm
Penantafdekkers vlak met een gat 60x60cm
Penantafdekkers vlak met een gat 65x65cm
Penantafdekkers vlak met een gat 70x70cm
Penantafdekkers vlak met een gat 75x75cm
Penantafdekkers vlak met een gat 80x80cm
Penantafdekkers vlak met een gat 86x86cm
Penantafdekkers vlak met een gat 90x90cm
Penantafdekkers vlak met een gat 100x100cm
Penantafdekkers vlak met een gat 118x118cm

Penantafdekkers Vlak +gat

Nu outdoor living de nieuwe trend is en dat waarschijnlijk ook nog wel even zo blijft kunt u niet achterblijven. Bij een outdoor living lifestyle bent u zo vaak mogelijk buiten en doet u zoveel mogelijk dagelijkse activiteiten zoals eten, een boek lezen of even lekker ontspannen in de frisse buitenlucht.

Omdat u hierdoor waarschijnlijk meer tijd buiten doorbrengt en ook vaak nog tot ‘s avonds laat geniet met vrienden of familie van uw tuin, terras of veranda in plaats van dat u binnen achter de TV zit kan het de moeite waard zijn om te overwegen penantafdekkers vlak + gat te gaan gebruiken in uw buitenomgeving.

Met penantafdekkers vlak + gat kunt u alle muurtjes en pilaren in uw tuin, op uw veranda of terras een uniek uiterlijk geven en beschermen tegen invloeden van het weer. Door het gat in de penantafdekkers vlak + gat heeft u de mogelijkheid om tuinverlichting te installeren waardoor u ook ‘s avonds kunt genieten van uw eigen paradijsje op aarde. Verlicht uw terras, de vijver of gewoon de muurtjes op de oprit of bij uw voordeur.

Ook als het té koud is om naar buiten te gaan en u lekker binnen blijft kunt u vanachter het glas vanuit het comfort van uw eigen huis genieten van het unieke uitzicht dat u heeft als al die prachtige lichtjes in uw tuin aan zijn. De penantafdekkers vlak + gat zijn overal toe te passen en verlengen niet alleen de levensduur van uw bouwwerken maar hebben zelf ook een lange levensduur aangezien de penantafdekkers zijn vervaardigd van de allerbeste kwaliteit beton.

Met mortelspecie en het juiste gereedschap is het een fluitje van een cent om de penantafdekkers vlak + gat te bevestigen en als u het lastig vindt om de tuinverlichting aan te leggen kunt u een expert op dit gebied om hulp vragen.