• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Penantafdekkers Vlak

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Penantafdekkers vlak 20x20cm
Penantafdekkers vlak 24x24cm
Metselmortel 25kg
Penantafdekkers vlak 33x33cm
Penantafdekkers vlak 24x35cm
Penantafdekkers vlak 35x35cm
Penantafdekkers vlak 37x37cm
Penantafdekkers vlak 40x40cm
Penantafdekkers vlak 44x35cm
Penantafdekkers vlak 44x44cm
Penantafdekkers vlak 50x40cm
Penantafdekkers vlak 50x50cm
Penantafdekkers vlak 55x55cm
Penantafdekkers vlak 50x60cm
Penantafdekkers vlak 60x60cm
Penantafdekkers vlak 65x65cm
Penantafdekkers vlak 70x70cm
Penantafdekkers vlak 75x75cm
Penantafdekkers vlak 80x80cm
Penantafdekkers vlak 86x86cm
Penantafdekkers vlak 90x90cm
Penantafdekkers vlak 100x100cm
Penantafdekkers vlak 118x118cm

Penantafdekkers Vlak

Als u al jaren dezelfde tuin heeft dan is de kans groot dat het uiterlijk van uw tuin waarschijnlijk niet is meeveranderd met de laatste mode en de nieuwste trends. Als u het leuk vind om zelf lekker aan de slag te gaan in uw tuin en als u volop geniet van de frisse buitenlucht dan kunt u met behulp van beton zelf op een gemakkelijke, milieuvriendelijke en voordelige manier uw tuin een make-over geven.

U kunt bijvoorbeeld beginnen met alle muurtjes, pilaren en metselwerken in uw voor- of achtertuin te gaan bewerken met penantafdekkers vlak. Met de penantafdekkers vlak verandert u eenvoudig het hele uiterlijk van uw tuin en een ander bijkomend voordeel is dat de levensduur van al uw bouwwerken flink wordt verlengd.

Omdat de mode en de trends natuurlijk steeds blijven veranderen en u natuurlijk niet steeds bij iedere nieuwe invloed uw hele tuin onder handen kunt nemen is het verstandig om te kiezen voor een bepaalde uitstraling en voor de rest veel aan de slag te gaan met accessoires en kleuraccenten. Denk aan nieuwe beplanting, maak gebruik van betonverf, gebruik accessoires zoals tuinbeelden of vogelhuisjes of maak gebruik van buitenkaarsen, kussens of ander sfeermakers.

Om de penantafdekkers vlak te gaan bevestigen in uw tuin moet u ervoor zorgen dat u het juiste aantal penantafdekkers vlak heeft en voldoende mortelspecie en het juiste materiaal. De penantafdekkers zijn als het ware een soort afdakje voor al uw schoorstenen, muren en pilaren en als u ervoor zorgt dat u de penantafdekkers op de juiste manier plaats beschermt u uw bouwwerken tegen vocht, koude, regen en andere weersomstandigheden.

Beton heeft een lange levensduur en is vriendelijk voor het milieu waardoor het voor u en iedere andere doe-het-zelver het ideale product is om mee aan de slag te gaan. Bekijk eens kritisch welk muurtje of pilaar in uw omgeving wel een penantafdekker vlak kan gebruiken en laat uw creativiteit de vrije loop.