• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sierbeton

Stapelblok 12x12x40cm antraciet Oud Hollands
RVS schroefoog M8
Betonblok (open) 20x20x20cm
Betonblok (hol) 19x19cm
Stapelblok 15x15x60cm antraciet Oud Hollands
Betonblok (open) 30x30x25cm
Betonblokken
Stapelblok 20x20x60cm antraciet strak
Staptegel 6-hoek
Staptegel vierkant groot
Staptegel vierkant groot
Staptegel vierkant
Staptegel rond
Knikkertegels grijs
Mega stapelblok 20x30x60cm grijs
Mega stapelblok 20x30x60cm antraciet
Knikkertegels antraciet
Metselmortel 25kg
Knikkertegels geel
Vogeldrinkbak met voet
Vogeldrinkbak Paddestoel
Adelaar
Hoeksteen 21x21cm grijs
Vogeldrinkbak handen

Sierbeton

Bij beton denken een hoop mensen aan grauwe grijze blokken die vooral een nuttige functie moeten hebben. Vaak is het inderdaad waar dat de meeste betonnen objecten dienst doen als ondersteuning of als hulpmiddel in de bouw.

Er bestaat echter ook sierbeton. Dit sierbeton bestaat meestal uit voorwerpen van beton die vooral een verfraaiende functie hebben. U kunt hierbij denken aan ronde staptegels om een terras mee op te fleuren, een knikkertegel om middagen lang plezier aan te beleven, maar ook mooie betonnen bloembakken, waterornamenten en betonnen stapelblokken
 

Diverse mogelijkheden met sierbeton

Maar er is nog méér als het gaat om sierbeton. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige beelden voor buiten om uw geheel eigen handtekening te geven aan uw tuin, terras of balkon. Er zijn betonnen tuinbeelden in verschillende soorten en maten van grappige figuren tot levensechte afbeeldingen van honden of paarden.

Het voordeel van de tuinbeelden van beton is dat ze duurzaam zijn én milieuvriendelijk waardoor ze goed opgaan in de rest van de omgeving. Naast het plaatsen van de tuinbeelden van sierbeton, zal uw tuin óók erg opknappen van het creëren van een leuke zithoek met betonnen tuinmeubelen.

Of u dit nu doet in de vorm van een loungehoek of gewoon een simpele betonnen tafel en een paar krukjes van beton, het zal in elk geval jarenlang meegaan en het zal u veel geld besparen in de aanschaf.

Makkelijk onderhoud van sierbeton

Hiernaast zult u het ook niet hoeven te onderhouden en u kunt het zomer én winter, dag én nacht buiten laten staan. Denkt u ook eens aan accessoires zoals een zonnewijzer of een parasolvoet, het is wel zo handig als uw parasol stevig en solide staat zodat u probleemloos kunt genieten op uw terras.

Maar óók als u niet over een grote tuin beschikt zijn er tal van mogelijkheden. Heeft u er weleens aan gedacht om mooie plantenbakken van sierbeton neer te zetten op het balkon? Of leuke vlinders van sierbeton of andere afbeeldingen aan de muur te hangen als u te weinig plaats heeft om deze op de grond te zetten? Ook voor het balkon geldt dat het gebruik van sierbeton zeer geschikt is aangezien u ook hier geen onderhoud heeft en u de sierlijke objecten onder alle weersomstandigheden buiten kunt laten staan.

U zult in sierbeton mooie betonnen bollen tegenkomen, maar ook een karakteristieke betonnen brievenbus bijvoorbeeld, die naast dat het een sierlijke functie heeft en uw ingang bijna koninklijk maakt, ook nog een handige functie heeft want u zult er veel plezier van hebben als u elke dag de krant uit de bus haalt.

Sierbeton iets voor u?

Wij zijn gespecialiseerd in beton en hebben een ruime keuze en assortiment hebben in sierbeton. Bekijk daarom deze site goed om ideeën op te doen en als u eenmaal uw keuze heeft gemaakt zult u zien dat we uw sierbeton artikelen thuis komen bezorgen. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw tuin eens voorzien van een opknapbeurt.

Soms zal dit betekenen dat u rigoureus te werk moet gaan en soms kan dit inhouden dat u bijvoorbeeld alleen wat sierbollen van beton en misschien een tuinbeeld hoeft te plaatsen. Sierbeton gaat echt veel verder dan u denkt: er zijn zelfs spuwers om u te helpen het perfecte ronde raam te bereiken wat uw huis een echt romantisch en een landelijke uitstraling zal geven.

En... mocht u advies willen over het gebruik van sierbeton of over de voor- en nadelen van beton in het algemeen dan kunt u de verschillende blogs bekijken of telefonisch contact opnemen met ons. Onze medewerkers geven u graag een deskundig en uitgebreid antwoord.