• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Amsterdammertjes

RVS schroefoog M8
Sierpaal grijs beton H 80cm
Sierpaal antraciet H 80cm
Sierpaal grijs beton H 105cm
Sierpaal 105cm, grijs
Sierpaal antraciet H 105cm
Sierpaal 105cm, antraciet

Amsterdammertjes

Wie houdt er nou niet van het prachtig Amsterdam? Als u zelf niet in de stad woont dan bent u er vast weleens een dagje naar toe geweest en jaarlijks trekt de stad miljoenen toeristen die allerlei prachtige gebouwen, monumenten en musea komen bezoeken in deze fantastische stad.

Wat de stad onder andere zo prachtig maakt zijn de Amsterdammertjes. Overal waar u loopt in de stad zult u de soms originele en soms moderne Amstedammertjes tegenkomen om de veiligheid in de stad te verbeteren.

U kunt nu zelf ook profiteren van Amsterdammertjes ook al woont u elders in het land. Door online betonnen Amsterdammertjes te bestellen kunt u de infrastructuur bij u in de buurt verbeteren. Door het plaatsen van deze mooie en robuuste elementen kunt u wildparkeren aanpakken en kunt u de toegang naar bijvoorbeeld een park of bij de ingang van een school vrijhouden.

Als u de Amsterdammertjes op de juiste manier gebruikt kunt u voorkomen dat er auto’s op een bepaalde plek kunnen parkeren maar dat voetgangers, mensen met een hond, buggy, rollator of met de fiets aan de hand er nog wel door kunnen.

Meer veiligheid dankzij goed geplaatste Amsterdammertjes

Op plekken waar extra veiligheid geboden is kunnen de betonnen Amsterdammertjes u ook van dienst zijn. Denk eens aan de onveilige situaties langs grachten, op kades of langs dijken. Zeker als het donker is kan een ongeluk in een klein hoekje zitten en door het plaatsen van betonnen Amsterdammertjes kunt u gemakkelijk voorkomen dat auto’s te water raken of dat mensen te ver doorrijden.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen veel profijt hebben van deze betonnen Amsterdammertjes die u heel gemakkelijk met één klik op de muis kunt bestellen. De betonnen elementen zien er prachtig uit en hebben tegelijkertijd ook nog eens een hele nuttige functie.

Bekijk snel online wat beton allemaal voor u kan doen en profiteer van dit economische, sterke en multifunctionele materiaal.