• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen Sierbollen

Betonnen sierbol grijs beton 12cm
Betonnen sierbol antraciet 12cm
Betonnen sierbol grijs beton 14cm
Betonnen sierbol antraciet 14cm
Betonnen sierbol zwart gecoat 12cm
Betonnen sierbol zwart gecoat 14cm
Betonnen sierbol grijs beton 20cm
Betonnen sierbol antraciet 20cm
Betonnen sierbol zwart gecoat 20cm
Betonnen sierbol grijs beton 24cm
Betonnen sierbol antraciet 24cm
Betonnen sierbol zwart gecoat 24cm
Betonnen sierbol grijs beton 28cm
Betonnen sierbol antraciet 28cm
Betonnen sierbol grijs beton 33cm
Betonnen sierbol zwart gecoat 28cm
Betonnen sierbol grijs beton 40cm

Betonnen Sierbollen

Wie houdt er nou niet van een verzorgde en veilige omgeving? Als u van plan bent om eens flink aan de slag te gaan rondom uw huis dan kunt u eens bekijken of het gebruik van betonnen sierbollen wat voor u is. U kunt de sierbollen op veel verschillende manieren gebruiken.

U zou de sierbollen kunnen plaatsen op de hoeken van uw terras of veranda puur als decoratie of u zou de sierbollen kunnen plaatsen langs uw oprit. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met de sierbollen een stuk af te bakenen. Dit is handig als u bijvoorbeeld een duidelijke grens wilt maken tussen uw voortuin en de openbare weg of om een parkeervak mee te creëren.

Steeds vaker zult u zien dat mensen gebruik maken van sierbollen, omdat ze er prachtig uitzien en omdat ze een lange levensduur hebben. De betonnen sierbollen kunt u werkelijk overal toepassen. Gebruikt u ze op de camping of voor de caravan om uw plekje op een sierlijke manier af te zetten of om ervoor te zorgen dat uw kunstgras niet wegwaait of gebruik de sierbollen als u bijvoorbeeld eigenaar bent van een restaurant of café om uw terras duidelijk mee af te scheiden van een ander terras.

Betonnen Sierbollen bestellen

De sierbollen kunt u in verschillende uitvoeringen gemakkelijk online bestellen. Het enige dat u hoeft te doen is te bepalen welke sierbollen het beste zullen passen in uw omgeving en ze online te bestellen. Zodra u uw sierbollen in huis heeft kunt u gaan beginnen met het versieren van uw tuin, balkon of terras of kunt u het wildparkeren bij u in de buurt eens serieus aan gaan pakken.

Betonnen sierbollen kunnen met gemak tegen een stootje en zullen heel wat jaren meegaan wat het een interessante investering maakt. Bekijk waar u de sierbollen voor wilt gaan gebruiken en profiteer van deze voordelige multifunctionele oplossing.