• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelblokken beton

Stapelblok 12x12x40cm antraciet Oud Hollands
Stapelblok Oud Hollands 12cm x 12cm x 40cm antraciet beton, strak. 12,7kg. Stapelblokken worden gebr...
Stapelblok 15x15x60cm antraciet Oud Hollands
Stapelblok Oud Hollands 15cm x 15cm x 60cm antraciet beton, strak. 30kg. Stapelblokken worden gebrui...
Stapelblok 20x20x60cm antraciet strak
Stapelblok 20cm x 20cm x 60cm antraciet beton, strak. 53kg. Stapelblokken worden gebruikt om hoogtes...
Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Seal-it® 360 HIGH-TACK verlijmingskit 290ml. Ideaal om beton op een ondergrond vast te lijmen.
Betonblokken
Betonblokken hol. Blok is voorzien van 2 gaten (gaten zijn niet door en door)
Mega stapelblok 20x30x60cm grijs
Stapelblok 20cm x 30cm x 60cm grijs beton, strak. 85kg. Stapelblokken worden gebruikt om hoogtes mee...
Mega stapelblok 20x30x60cm antraciet
Stapelblok 20cm x 30cm x 60cm antraciet beton, strak. 85kg. Stapelblokken worden gebruikt om hoogtes...
Stapelblok XL antraciet
Stapelblok XL antraciet 30x50x100cm. De stapelblok is van massief stampbeton gemaakt. Ca. 380kg.
Mega stapelblok XXL antraciet
Mega stapelblok XXL antraciet.

Stapelblokken beton

Stapelblokken van beton in verschillende afmetingen en kleuren. Stapelblokken kunnen gebruikt worden om borders of bloembakken mee te maken.

Betonnen stapelblokken

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het tegenwoordig maken met beton. Waar u vroeger een bedrijf moest inhuren voor het uitvoeren van al uw klussen, kunt u nu met behulp van betonnen elementen steeds meer zelf bouwen.

Neem bijvoorbeeld stapelblokken van beton die u kunt gebruiken in uw tuin om allerlei dingen mee te bouwen. Zo kunt u met de betonnen stapelblokken bijvoorbeeld gemakkelijk voor hoogteverschillen zorgen in de tuin of als u hoogteverschillen heeft deze juist opvangen. Ook kunt u de stapelblokken gebruiken voor het maken van een rand om uw gazon of om bepaalde kruiden of bloemen af te scheiden van de rest van uw tuin.

Het ideale van de stapelblokken is dat u er gemakkelijk mee aan de slag kunt en ze later eventueel gewoon weer opnieuw kunt gebruiken. Beton heeft een lange levensduur en is voordelig in de aanschaf en daarom is het een zeer geliefd product om mee aan de slag te gaan door ondernemers met bijvoorbeeld bouwbedrijven of hoveniersbedrijven maar ook door particulieren die de grote voordelen van beton steeds meer gaan ontdekken.

Betonnen stapelblokken bestellen

Uw stapelblokken kunt u bestellen in verschillende tinten grijs afhankelijk van wat het beste bij uw tuin past. Bekijk online in de webshop gemakkelijk de verschillende modellen en wie weet doet u ook nog inspiratie op. Bouw nu uw eigen vijverranden, sierranden, zandbakranden of misschien wel borders in uw tuin met de veelzijdige betonnen stapelblokken.

Op het moment dat u ook daadwerkelijk gaat stapelen met de blokken moet u zorgen dat u over het juiste gereedschap en toebehoren beschikt want u moet de blokken natuurlijk wel aan elkaar vastmaken. Wordt gemakkelijk de Bob de Bouwer bij u in de buurt en laat iedereen versteld staan wat u allemaal zelf kunt maken met de betonnen stapelblokken. Bestel uw stapelblokken snel en maak van uw tuin eindelijk de tuin die u altijd al voor ogen had.