• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen staptegels

Staptegel 6-hoek
Staptegel vierkant groot
Staptegel vierkant groot
Staptegel vierkant
Staptegel rond

Betonnen staptegels

Het is u vast weleens gebeurt dat u na een flinke regenbui nog naar uw schuurtje moest om uw fiets te pakken en dat u probeerde door de tuin te lopen maar onderhand tot uw enkels in de modder zat. Dat is vooral erg vervelend op het moment dat u op het punt staat om naar uw werk te gaan en dus niet even uw kaplaarzen aan kunt doen.

Om te voorkomen dat u door nat gras moet of door drassige en natte zandgrond of modder kunt u heel gemakkelijk staptegels in uw tuin neerleggen. Door het neerleggen van staptegels maakt u als het ware een soort pad van tegels in uw tuin waar u overheen kunt lopen in plaats van over het natte gras.

Het patroon hoe u de staptegels neerlegt kunt u zelf bepalen en als u de staptegels heeft neergelegd en toch besluit dat een ander patroon nog gemakkelijker is om over heen te lopen dan kunt u de tegels weer verleggen.


Betonnen staptegels

De staptegels zijn voordelig in de aanschaf en zijn een relatief gemakkelijke manier om er voor te zorgen met droge voeten de overkant van uw tuin te behalen. Als u over het pad van staptegels moet met een buggy of een fiets dan is waarschijnlijk een recht pad het gemakkelijkste.

Bestel gemakkelijk online uw betonnen staptegels en krijg deze in de hoeveelheid de u wenst netjes thuisbezorgd. Als u de tegels eenmaal binnen heeft kunt u gaan beginnen met het neerleggen en al bij de eerstvolgende bui profiteren van de voordelen van de staptegels.

Helaas hoeven we in Nederland nooit echt heel lang te wachten tot het weer met bakken uit de hemel komt dus u heeft eigenlijk het overgrote deel van het jaar plezier van de staptegels in uw tuin. Staptegels passen perfect in iedere soort tuin of deze nu een modern of juist landelijke uitstraling heeft.