• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Traptreden beton

Traptreden 15x30x100cm antraciet Oud Hollands
Traptreden 15x30x100cm grijs Oud Hollands
Traptreden 15x40x100cm grijs
Traptreden 15x40x100cm antraciet
Traptreden 15x40x100cm antraciet Oud Hollands
Traptreden 15x40x100cm grijs Oud Hollands
Traptreden 20x40x100cm grijs Oud Hollands
Traptreden 20x40x100cm antraciet Oud Hollands
Traptreden 15x50x100cm antraciet Oud Hollands
Traptreden 15x50x100cm grijs Oud Hollands

Traptreden beton

Met een trap kunt u natuurlijk hoogteverschillen opvangen of creëren, maar u kunt ook een geheel uniek karakter geven aan een ruimte zoals bijvoorbeeld uw tuin. Op OnlineSierbeton vindt u voorbeelden van hoe u diepte kunt krijgen in uw tuin of bijvoorbeeld kunt omgaan met tuinen die ongelijk lopen.

Als u een kijkje gaat nemen in ons assortiment zult u merken dat er heel wat soorten traptreden beton verkrijgbaar zijn. Vooral de afmeting is een zaak waar u rekening mee dient te houden, om ervoor te zorgen dat uw trap netjes en gelijkmatig gebouwd kan worden.

Betonnen trappen

Op OnlineSierbeton zal er ook dieper worden ingegaan op de vele voordelen van de aanschaf van beton. Met de aankoop van uw traptreden beton bent u er van verzekerd dat uw trap heel wat jaartjes mee kan, aangezien de treden van beton niet zullen gaan rotten of vervormen en omdat beton milieuvriendelijk is kunt u het met gemak toepassen in iedere natuurlijke omgeving.

Als u eenmaal een bouwplan heeft gemaakt voor de betonnen trap die u wilt gaan aanleggen dan kunt u uw bestelling plaatsen op OnlineSierbeton. Er zal dan worden gezorgd dat de bestelling netjes bij u thuis wordt bezorgd zodat u snel met uw klus kunt beginnen. Omdat een trap natuurlijk wel gewicht moet kunnen dragen en niet mag instorten is het zaak dat u kiest voor een solide en stevig product en beton is hier uitermate geschikt voor.

Met de bouw van uw trap zult u echt een bijzondere touch geven aan uw tuin en als u zaken goed regelt en bijvoorbeeld hulpmiddelen zoals spanbanden in huis heeft, kunt u in een handomdraai een prachtige trap bouwen om uw tuin net dat beetje extra's te geven. Twijfel niet langer en neem snel een kijkje in ons assortiment om de vele mogelijkheden van een betonnen trap te ontdekken.