• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen tuinmeubelen

Krukje van grijs beton, klein
Krukje van antraciet beton, klein
Krukje van grijs beton, groot
Krukje van antraciet beton, groot
Zitbank grijs
Zitbank antraciet
Zitbank geel
Tuinbankje van beton, rond
Oud hollandse betonnen Tuinbank
Tuinbank sierlijk recht
Tuinbank beton wit grijs 120cm
Tuinbank grijs antraciet 120cm
Tuinbank beton wit grijs 150cm
Tuinbank beton grijs antraciet 150cm
Tuinbank beton wit grijs 180cm
Tuinbank beton grijs antraciet 180cm
Tuinbank beton wit grijs 242cm
Tuinbank beton grijs antraciet 242cm

Betonnen tuinmeubelen

Het is handig als u bij de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen over een aantal zaken nadenkt. Zo is het raadzaam om de voor- en nadelen van verschillende materialen te bekijken, het onderhoud dat vereist is bij bepaalde materialen, de aanschafprijs en de mogelijkheden.

Betonnen tuinmeubelen hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van de ouderwetse plastic of rieten tuinmeubelen. Zo kunt u ze bijvoorbeeld met gemak het hele jaar buiten laten staan omdat ze zijn opgewassen tegen een flinke regenbui en vorst. U hoeft uw tuinmeubelen ook niet langer winterklaar te maken en af te dekken, waardoor u ook sneller in het najaar en in de winter eens lekker in de tuin zult gaan zitten.

Het hele jaar door mooie betonnen tuinmeubelen

We zitten steeds vaker tot laat in het jaar buiten en dit wordt ook steeds makkelijker door de komst van terrasverwarmers en vuurschalen. Naast dat het lekker is om ook in het najaar zo af en toe een frisse neus te halen is het ook nog eens hartstikke gezond en verbetert het uw weerstand.

Bij betonnen tuinmeubelen kunt u denken aan een betonnen tuinbank maar ook aan een betonnen krukje, poefs en stoelen. Zélfs met het plaatsen van simpele U-elementen kunt u zit plaatsen creëren in de tuin.

Onze betonnen tuinmeubelen zijn vervaardigd van het beste beton wat inhoudt dat het niet zal gaan rotten, dat het onderhoudsvrij is, dat het duurzaam en recycleerbaar is én dit alles tegen een voordelige aanschafprijs.

Beton is mooi en tijdloos en is dus niet modegevoelig waardoor u nog langer plezier zult hebben van uw meubelen. Met een kleine aanpassing van de accessoires creëert u een hele nieuwe look. Aangezien beton slijtvast is kunt u dit heel wat jaartjes achter elkaar doen.

Betonnen tuinmeubelen zullen passen in een strakke tuin maar ook in een rustige romantische tuin. Bekijk wat de mogelijkheden zijn op het gebied van betonnen tuinmeubels om er achter te komen waar uw voorkeur naar uitgaat.

Betonnen tuinmeubelen voor openbare ruimtes

De betonnen tuinmeubelen zijn trouwens niet alleen geschikt voor particulier gebruik ook voor in parken, bij speelveldjes in het bos of voor in een gezamenlijke buurttuin zijn de meubels van beton uitermate geschikt.

De betonnen tuinmeubelen zijn opgewassen tegen intensief gebruik en kunnen met gemak tegen stof en vuil. Met een borstel en wat lauw water zien uw betonnen tuinmeubelen er snel weer als nieuw uit. Zeker in parken of tuinen waar u niet constant zicht heeft op wie er gebruik maakt van bijvoorbeeld de betonnen banken, is het geen overbodige luxe om te kiezen voor meubilair wat stoer én sterk is.

Het is helaas waar dat niet iedereen even netjes omgaat met meubelen die op straat of in openbare ruimtes staan. Sportverenigingen en gemeentes plaatsen ook steeds vaker banken van beton zodat de sport een groter sociaal gebeuren wordt als er meer toeschouwers komen kijken.

Restaurants en strandtenten plaatsen zelfs hele loungehoeken en hoekbanken van beton waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een hele dag met elkaar kunnen doorbrengen.

Betonnen tuinmeubelen personaliseren

Mocht u het beton er iets té gewoon vinden uitzien dan kunt u de tafels en stoelen van beton gemakkelijk bekleden met kussens of een kleed en daarnaast er is ook speciale verf voor beton op de markt. En voor de echte creatievelingen onder ons zijn er ook mogelijkheden om de tuinmeubelen een make-over te geven met glasbewerking of mozaïek.

Omdat betonnen tuinmeubelen voordelig zijn in de aanschaf en u amper iets kwijt bent aan het onderhoud houdt u genoeg over om deze robuuste meubelen geheel naar eigen smaak aan te passen. U kunt ze uiteraard ook lekker neutraal houden zodat ze niet opvallen in de tuin en gewoon opgaan in het geheel.