• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen krukje

Krukje van grijs beton, klein
Krukje van antraciet beton, klein
Krukje van grijs beton, groot
Krukje van antraciet beton, groot

Betonnen krukje

Als u een tuin heeft dan heeft u vast al wel gemerkt dat het hebben van wat extra zitgelegenheden nooit kwaad kan. U weet immers nooit wie er onverwacht langs kunnen komen en het zal ongetwijfeld voorkomen dat u verjaardagen en BBQ’s gaat organiseren in uw tuin. De trend van 2015 is een speelse wat verwilderde tuin met voldoende zitgelegenheden en zo min mogelijk bestrating.

Om vele zitgelegenheden te kunnen creëren kunt u gebruik maken van krukjes van beton die u kris kras door u tuin kunt plaatsen of juist bij elkaar kunt neerzetten om een zithoek te maken. De betonnen krukjes zijn een leuke afwisseling voor  een gezellige borrel of voor aan de eettafel. Als u even geen gebruik wilt maken van uw krukjes om op te zitten, dan kunt u ze ook als bijzettafeltje gebruiken en kunt u hierop een vogeldrinkbak, tuinbeeld of een mooie plant plaatsen.

Betonnen krukje

Het grote voordeel van krukjes van beton ten opzichte van krukjes van andere soorten materialen is dat u gemakkelijk uw eigen touch kunt geven aan uw meubels. U kunt net dat speciale tintje geven aan uw meubels in uw tuin waardoor deze uniek worden en precies voldoen aan al uw wensen. Het is momenteel de trend om felle kleuren te gebruiken in de tuin en vooral lime, fel roze en geel zijn modekleuren.

Uw betonnen krukje kunt u deze kleuren geven door het gebruik van betonverf of u kunt op zoek gaan naar leuke felgekleurde kussen voor buiten die u op de betonnen krukjes kunt neerleggen.

Speelse accenten zijn de trend van het moment en u kunt deze aanbrengen in uw tuin door middel van originele tuinproducten. Een grappige bloembak eventueel van bewerkt beton, een leuk vogelhuisje of eetbare planten waar u natuurlijk van kunt genieten. Profiteer van de vele voordelen van sierbeton en koop de voordelige, duurzame en natuurvriendelijke krukjes van beton online.