• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen tuinbank

Zitbank grijs
Zitbank antraciet
Zitbank geel
Tuinbankje van beton, rond
Oud hollandse betonnen Tuinbank
Tuinbank sierlijk recht
Tuinbank beton wit grijs 120cm
Tuinbank grijs antraciet 120cm
Tuinbank beton wit grijs 150cm
Tuinbank beton grijs antraciet 150cm
Tuinbank beton wit grijs 180cm
Tuinbank beton grijs antraciet 180cm
Tuinbank beton wit grijs 242cm
Tuinbank beton grijs antraciet 242cm

Betonnen tuinbank

De nieuwe trend van het najaar/winterseizoen 2015 is outdoor living. Hierdoor maken steeds meer mensen veel vaker en langer gebruik van hun tuin, óók in de herfst en winter, en met wat kleine aanpassingen en hulpmiddelen van beton kunt u ook op een voordelige manier langer van uw tuin genieten.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de aanschaf van een betonnen tuinbank. Met de tuinbanken van sierbeton heeft u altijd genoeg zitgelegenheid in uw tuin en u kunt uw tuinbankje met het grootste gemak het hele jaar door buiten laten staan.

Het is dus niet meer nodig om uw betonnen tuinmeubelen en tuinbanken binnen te zetten of te bedekken met een afdekzeil op het moment dat het weer omslaat, want weersinvloeden zoals regen, hagel of koude zullen geen invloed hebben op het beton.

Altijd een plekje op uw betonnen tuinbank

Omdat uw betonnen tuinbank dus het hele jaar door tot uw beschikking staat kunt u op het moment dat u even wat vrije tijd heeft gevonden in uw drukke schema genieten van een heerlijk kopje koffie in de tuin of tot laat in het seizoen lekker buiten eten. Buitenlucht is gezond voor jong en oud dus doe hier uw voordeel mee.

Naast de tuinbank kunt u voor meer gemak ook nog een tafel van beton overwegen en om uw tuin het gewenste uiterlijk te geven kunt u een paar betonnen tuinbeelden naar smaak plaatsen en natuurlijk de tuin zelf herinrichten met borders of hoogteverschillen creëren. Decoreer uw betonnen tuinbank op een manier die het beste aansluit bij de rest van de uitstraling van de tuin.

U kunt denken aan kussens voor meer gemak, een lekkere plaid om op te zitten of u kunt gebruik maken van betonverf om de betonnen tuinbanken een leuk kleurtje te geven. Beton is gemakkelijk te behandelen en vergt weinig onderhoud. Zo af en toe kunt u als dat nodig is uw betonnen tuinbankje eens flink afborstelen met wat water en azijn.